Tzante Hotel

  1. Griekenland
  2. Zakynthos
  3. Laganas
  • Tzante Hotel
  • 15 foto's

Dit hotel is ideaal voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en ligt midden in het centrum van Laganas.

Over Tzante Hotel

Ligging

Dit hotel is ideaal voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en ligt midden in het centrum van Laganas.

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een koffiehuis en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag. Op speciaal verzoek biedt het hotel dieetgerechten aan. Daarnaast stelt het verblijf speciale menu's beschikbaar.

Sport/entertainment

Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Een bubbelbad ontspant de spieren en een zwembadbar/snackbar zorgt voor versterking tussendoor. Ook een terras met ligstoelen en parasols is voorhanden. Het verblijf biedt een omvangrijk buitensportprogramma met fietsen/mountainbiken, tennis, vissen en paardrijden aan. Watersportliefhebbers kunnen zich met kanovaren, snorkelen en duiken vermaken. Tafeltennis en biljart maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het wellnessgedeelte staan spa en massagebehandelingen ter beschikking. Het entertainmentprogramma bestaat ondere andere uit een disco en een nachtclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook